Bouw appartementen en gezondheidsplint Roerdomplaan gaat voorspoedig door

01 oktober 2024

Afgelopen donderdag stonden bouwbedrijf De Heemraad B.V., de gemeente Aalsmeer en Eigen Haard stil bij de voorspoedige bouw van ons gezamenlijk project aan de Roerdomplaan. De bouwvakkers die dagelijks aan dit project werken, werden natuurlijk niet vergeten. Zij werden in het zonnetje gezet. Tevens waren de omwonenden uitgenodigd om dit feestelijke moment mee te vieren.

Bezig met laden...


In het project zitten 61 appartementen en op de begane grond komt een gezondheidsplint met verschillende zorgfuncties. Van deze 61 appartementen neemt Eigen Haard er 28 af als sociale huurwoningen. Deze worden ingezet als zorgwoning. De overige 33 woningen worden vrije sector en middensegment woningen. Met dit plan zorgen De Heemraad en Eigen Haard voor een project waar veel behoefte aan is in de buurt. Wethouder Kabout is heel content met deze ontwikkeling voor de bouw van deze appartementen die voorziet in het doorstromen van eengezinswoningen naar appartementen.

De bouw verloopt voorspoedig en het gebouw schiet al flink uit de grond. In de winter zal het gebouw op volledige hoogte zijn en dan kan de afbouw beginnen. De verwachting is dat het gebouw in oktober 2025 helemaal klaar is en de bewoners kunnen intrekken.