Gratis bellen met Eigen Haard

12 juli 2024

Sinds deze week kun je gratis met ons bellen. Het nieuwe gratis telefoonnummer is: (0800) 6 801 801.

Beter bereikbaar

We zetten onze huurders op 1. Dan is bereikbaar zijn heel belangrijk. Want bij vragen over, of problemen met je huis wil je als huurder snel weten waar je aan toe bent. De afgelopen periode hebben we daarom hard gewerkt aan onze bereikbaarheid. Met een primeur in Amsterdam: een gratis algemeen nummer voor onze huurders. En dat is niet alles:

  • We hebben een groot aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Samen met alle andere medewerkers van de afdeling Klant Contact nemen zij gemiddeld 1000 telefoontjes per dag op.
  • We hebben de telefonische openingstijden uitgebreid, we zijn nu bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.
  • We zijn ook bereikbaar via de chat, hier word je niet geholpen door een chatbot, maar door een medewerker van Eigen Haard.
  • Je kunt op de website nu realtime zien of het druk of rustig is aan de telefoon, op onze drukte-indicator. Deze wordt iedere 2 minuten ververst.

En moet je dan toch even wachten, dan is dat in ieder geval gratis. We hebben gekozen voor een nummer wat voor huurders vertrouwd en bekend is. Ons nieuwe gratis telefoonnummer is: (0800) 6 801 801.

Bellen is niet altijd nodig! Heb je bijvoorbeeld een reparatieverzoek, dan kun je deze zelf indienen via de site. Dat kan bijvoorbeeld via deze link.