Het bewonersonderzoek 2024 komt eraan

02 oktober 2024

Elke twee jaar houden we een groot tevredenheidsonderzoek onder onze bewoners. Met de resultaten van het bewonersonderzoek verbeteren we graag onze dienstverlening.

Het bewonersonderzoek voeren we alweer voor de tiende keer uit. Met het onderzoek komen we meer te weten over jullie wensen en verwachtingen. En wordt duidelijk wat onze verbeterpunten zijn voor onze huizen en wijken.

Per mail of telefonisch

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Direct Research, een onderzoeksbureau uit Amsterdam. In oktober en november nemen ze contact op met verschillende bewoners om de vragen door te nemen. Je kunt je niet opgeven hiervoor. Bewoners waarvan we een e-mailadres hebben, ontvangen een mail. De vragen gaan over onze dienstverlening. Maar bijvoorbeeld ook over je huis en je buurt. Jouw mening is belangrijk en we zijn benieuwd naar je ervaringen. Deelnemers ontvangen een aankondiging.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over het Eigen Haard bewonersonderzoek? Neem dan contact met ons op via klantenmarktonderzoek@eigenhaard.nl of bel 020 6 801 801.

Win een maand gratis huur!

Huurders die aan het onderzoek meedoen maken kans op een geldbedrag ter waarde van hun maandelijkse huur. Misschien ben jij dat wel!